Eurocopa

Espanya elimina Suïssa en la tanda de penals

Quarts de final. Unai Simón s’ha convertit en clau, en aturar dos penals, per classificar els de Luis Enrique per a les semifinals. Oyarzabal ha marcat el penal definitiu

Suïssa (1) 1 Espanya (3) 1

SUÏSSA:Sommer; Elvedi, Akanji, Rodriguez; Widmer (Mbabu, 101’), Freuler, Zakaria (Schaer, 101’), Zuber (Fassnacht, 90’), Shaqiri (Djibril Sow, 81’), Embolo (Ruben Vargas, 22’), Seferovic (Gravanovic, 81’).ESPANYA:Unai Simón; Azpilicueta, Laporte, Pau Torres Thiago Alcantara, 112’), Jordi Alba; Busquets, Koke (Marcos Llorente, 90’), Pedri (Rodri, 118’); Sarabia (Dani Olmo, 46’), Ferran (Mikel Oyarzabal, 91’), Morata (Gerard Moreno, 54’).GOLS:0-1 (8’) Zakaria, en pròpia porta; 1-1 (68’) Xherdan Shaqiri.ELS PENALS:Busquets, al pal (0-0). Gravanovic, gol (1-0). Dani Olmo, gol (1-1); Shär, atura Unai Simon (1-1); Rodri, atura Sommer (1-1); Akanji, atura Unai SImon (1-1); Gerard Moreno, gol (1-2); Vargas, fora (1-2); Oyarzabal, gol (1-3)ÀRBITRE: Michael Oliver (Anglès). T.G.:Widmer (66’), Laporte (92’)i T.V: Freuler (77’). .

Espanya s’ha classificat per a les semifinals de l’Eurocopa després de nou anys. I és que la darrera vegada en què el combinat estatal va arribar a aquest punt de la competició va ser en l’Eurocopa del 2012 on va ser campió. Espanya ha jugat un partit gris, de fet, ha estat el duel més pobre dels que ha disputat fins ara. Els espanyols s’han avançat amb un gol de Zakaria, en pròpia porta, després de desviar un xut de Jordi Alba. Els suïssos han empatat amb un gol de Shaqiri gràcies a un error defensiu entre Pau i Laporte. Els suïssos s’han quedat amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Freuler (77’) i això ha propiciat la revifada de La roja que ha tingut múltiples oportunitats per sentenciar el partit a la pròrroga però ha sentenciat el duel als penals on Unai Simon s’ha convertit en decisiu en aturar dos penals. Oyarzabal ha marcat el penal definitiu per classificar Espanya per les semifinals. El combinat estatal torna a unes semifinals i la figura de Luis Enrique surt reforçada tot i les crítiques que ha viscut des de fa setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)