Eurocopa

Bèlgica cau amb Itàlia (1-2)

Quarts de final. L’efectivitat dels transalpins és suficient per fer descarrilar els de Robert Martínez. Barella i Insigne han avançat els de Mancini i Lukaku ha retallat distàncies. Itàlia i Espanya es jugaran un lloc per a la final

Bèlgica 1 Itàlia 2

BÈLGICA:Courtois; Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Meunier (Nacer Chadli, 69’) (Dennis Praet, 73’), Tielemans (Dries Mertens, 70’), Witsel, Thorgan Hazard; Doku, Lukaku, De Bruyne.ITÀLIA:Donnarumma; Di Lorenzo, Chiellini, Bonucci, Spinazzola (Emerson, 80’); Barella, Jorginho, Verratti (Cristante, 74’); Chiesa (Toloi, 90’), Immobile (Belotti, 74’), Insigne (Berardi, 80’).GOLS:0-1 (31’) Barella; 0-2 (44’) Lorenzo Insigne1-2 (45’ +2’) Lukaku, de penal.ÀRBITRE:Slavko Vincic (Eslòvenia) T.G.:Marco Verratti (20’); Youri Tielemans (21’); Berardi (90’).

Itàlia ha fet descarrilar a un dels grans favorits: Bèlgica que no ha passat dels quarts de final. El conjunt entrenat per Robert Martínez ha pagat car la seva falta d’efectivitat i els seus errors defensius. El primer gol ha arribat gràcies a una bona acció de Nico Barella que ha aprofitat una errada de la defensa belga i Lorenzo Insigne ha reblat el clau amb una gran acció personal que ha conclòs amb un xut ajustat des de la frontal que ha sorprès a Courtois.

Els belgues han retallat distàncies abans del descans gràcies a un penal transformat per Romelu Lukaku. Aquest gol ha semblat donar energia als de Robert Martínez que ho han intentat durant la segona part amb un parell d’arribades clares que no han aconseguit equilibrar el marcador. La història de sempre en el futbol. Qui marca i està més encertat s’emporta la victòria. Avui Itàlia ha definit de manera clara les ocasions que ha tingut i ha evitat les que li ha generat el seu rival amb grans aturades de Donnarumma i el treball defensiu. Ara Itàlia i Espanya es veuran les cares dimarts per arribar a la gran final de Wembley.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)