3a divisió FEF

Al Peralada, segueixen Josu i Micaló; Roger Cunill marxa

L’equip xampanyer ja ha renovat quatre futbolistes en el què va d’estiu

El Peralada continua anunciant novetats de cara a la propera temporada; Josu Prieto i Lluís Micaló, la tercera i quarta renovació de l’estiu, mentre Roger Cunill marxa.

D’aquesta manera, Josu Prieto Currais, aterrat al desembre del 2019 procedent del FC Lahti finlandès, continuarà en el nou projecte xampanyer. El jugador de 28 anys, s’afiança doncs a l’Empordà després de passar anteriorment per diversos equips de diferents països al llarg de la seva carrera. Josu ha estat des de la seva arribada una peça important en el Peralada.

També continuarà Lluis Micaló. El defensa que va arribar a l’equip l’estiu passat provinent de la SD Amorebieta de Segona Divisió B ha disputat 25 dels 30 partits d’aquesta temporada (se n’ha perdut 5 per lesió), amb gairebé 1900 minuts jugats. El gironí de 31 anys es converteix en el segon central que renova després de què ho fes ahir el capità Sergi Romero.

Qui no segueix és Roger Cunill. El futbolista de 23 anys fitxat pels verd-i-blancs l’estiu passat, va debutar a tercera jugant 13 partits, 7 d’ells com a titular. Cunill posa rumb al Banyoles de primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)