3a divisió FEF

El Peralada també anuncia les renovacions d’Albert Dalmau i Adrià Casanova

El Peralada continua amb la setmana intensíssima de moviments i durant el dia d’avui ha anunciat dues renovacions més, les del lateral dret Albert Dalmau i del davanter Adrià Casanova, que se sumen a les ja anunciades de Sergi Romero, Ritxi, Josu Currais i Micaló per confirmar els primers sis noms de la plantilla 2021/22.

Els dos futbolistes renovats avui van tenir un paper desigual durant la temporada passada, i és que Albert Dalmau, de 29 anys, va arribar en el mercat d’hivern procedent de l’Horta i només va poder jugar 498 minuts repartits en 9 partits per culpa d’una lesió que li va anar fent la guitza tot el curs. Tot i això, a Peralada el veuen com una peça indispensable pel curs que ve gràcies a la seva experiència en categories superiors.

Adrià Casanova també va complir la seva primera temporada al conjunt xampanyer, però ho va fer arribant a l’inici de curs procedent del Banyoles. El seu protagonisme ha estat inqüestionable, i és que la seva potència física i la seva lluita incansable li han permès disputar més de dos mil minuts repartits entre els 30 partits del curs, ja que el de Joanetes és un dels pocs que no s’ha perdut ni un sol partit. Casanova, de 28 anys, ha tancat la temporada amb sis dianes, que no són la seva millor xifra a la categoria però que li han permès ser un dels màxims golejadors de l’equip juntament amb Josu Currais.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)