3a divisió FEF

Eloi Zamorano també canvia el Granollers pel Peralada

El Peralada ha anunciat a primera hora del matí el fitxatge de Marc Gelmà, que no serà l’únic jugador del Granollers que faci les maletes cap al municipal xampanyer. I és que aquest migdia els peraladencs han anunciat el fitxatge del central Eloi Zamorano, que es converteix en la tercera cara nova dels de l’Alt Empordà. Zamorano, de 27 anys, tanca una etapa de quatre cursos al conjunt vallesà que li havien permès convertir-se en el capità de l’equip, liderant des de la defensa un equip que aquest últim curs ha disputat la promoció per pujar a la 2a divisió federació. El d’Hostalric hi va tenir un paper destacadíssim, i és que ha jugat 25 partits, 22 d’ells com a titular.

Abans de jugar al Granollers Zamorano va tancar la seva etapa de formació al Girona i va jugar un curs al filial. A més, també va jugar amb el filial del Llagostera i va tenir minuts a 2a divisió B, jugant 6 partits la temporada 2016/17 –5 d’ells com a titular. Ara vestirà la samarreta verd-i-blanca del Peralada, on compartirà posició de central amb dos altres grans defenses Sergi Romero i Alan Baró. El d’Hostalric destaca pel seu joc aeri (1,86m), però també per la seva solidesa defensiva i la capacitat de treure la pilota des del darrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)