3a divisió FEF

Hèctor Simón penja les botes i dirigirà el Peralada

3a divisió FEF. El de Llançà s’estrenarà a la banqueta amb un Peralada que no para de reforçar l’equip

Hèctor Simón, un dels futbolistes de la demarcació gironina amb més recorregut, va canviar finalment ahir les botes per la llibreta. El de Llançà, de 37 anys, es va acomiadar ahir al matí de l’Olot anunciant que penjava les botes després de passar un any en blanc per la lesió cervical que va tenir abans de començar la pretemporada del curs passat, i a la tarda va ser presentat com a nou entrenador del Peralada, en què s’estrenarà com a primer entrenador. Serà el moment de posar en pràctica tot el que ha après aquest últim any, ja que Hèctor Simón, que ja era el segon entrenador en el Sant Jaume de Llierca –filial de l’Olot–, va actuar aquest curs passat d’ajudant de Raúl Garrido, i sobretot de Gabri García i Miquel Àngel Muñoz en el tram final de temporada.

Amb aquest canvi de rumb Hèctor Simón posa el punt final a una carrera futbolística que l’ha dut a jugar a l’Espanyol B, l’Espanyol, el Racing de Ferrol, el Girona, la Cultural Leonesa, el Benidorm, el Castelló, l’Oviedo i l’Olot, on s’havia convertit en una institució després dels set últims cursos, que l’han convertit en el jugador del club amb més partits jugats a 2a divisió B. En total, el migcampista de Llançà penja les botes amb 8 partits disputats a primera divisió, 57 a 2a divisió A i 348 a 2a divisió B , marcant un total de 98 gols en la seva carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)