Europa League

La Real, encesa

Europa League. Líder en la lliga, l’equip guipuscoà supera per la mínima l’Sturm Graz i entra en la lluita per la classificació. El Betis empata i ho té bé

La Real Sociedad viu un moment dolcíssim. Líder en la lliga, ahir va aprofitar la inèrcia per imposar-se al feu de l’Sturm Graz (0-1) i ficar-se de ple en la lluita per una classificació que s’hauria complicat si no hagués guanyat. Un afortunat gol d’Alexander Isak (68’) en una errada flagrant del porter local, va decidir un partit en què l’equip guipuscoà no va acabar d’estar còmode en cap moment.

D’altra banda, al Benito Villamarín, el Betis va salvar un punt contra el rival més fort del grup, el Leverkusen, amb qui va empatar (1-1) i a qui li aguanta el ritme, ja que tots dos sumen set punts liderant el grup. Després d’una primera part en què els alemanys van vorejar el gol en diverses ocasions, els verd-i-blancs van reaccionar després del descans i van competir. Un penal absurd de Frimpong va aprofitar-lo Borja Iglesias (75’) per fer avançar els andalusos, però poc després Andrich (82’) va establir un empat que hauria pogut ser triomf per al Leverkusen si no hagués intervingut Claudio Bravo, que amb dues fantàstiques aturades, va mantenir el resultat.

Golejada d’escàndol al Roma de Mou

En la Conference League, la tercera competició europea creada aquest curs, el Roma que entrena José Mourinho va ser golejada (6-1) pel Bodo/Glimt noruec. És el primer cop que un equip dirigit per Mou encaixa sis gols en un mateix partit.