Copa

El Mollerussa rebrà el Penya Independent en l’eliminatòria prèvia de la copa

La copa 2021/22 ja està en marxa, i és que aquest migdia a Las Rozas s’ha celebrat el sorteig de l’eliminatòria prèvia que es disputarà el 17 de novembre. Hi participaran 20 equips de categoria territorial i el representant català serà el Mollerussa, que s’estrena en la competició després de ser el millor equip de 1a catalana el curs passat que no va aconseguir l’ascens a 3a divisió –és el criteri aplicat a partir d’aquesta temporada per promoure que els equips de territorial disputin la competició.

El conjunt del Pla d’Urgell ha tingut la fortuna de disputar aquesta eliminatòria prèvia a casa i ho farà contra el Penya Independent de Sant Joan de Labritja, Eivissa. El premi per superar aquesta ronda és molt gran, i és que en cas de superar l’eliminatòria el Mollerussa rebria en la primera eliminatòria de copa la visita d’un primera divisió amb l’excepció dels quatre equips que disputen la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)