1a divisió FEF

L’empat del Sabadell complica la continuïtat d’Antonio Hidalgo (1-1)

El Sabadell ha tret un empat pobre contra l’UCAM a la Nova Creu Alta (1-1) que complica la continuïtat d’Antonio Hidalgo, que necessitava la victòria.

El conjunt arlequinat hauria pogut començar molt bé, per un penal per mans de Charlie Dean. El xut de Muguruza, però, ha sortit per sobre del travesser (5’). Després d’un ensurt del visitant Nuha Marong, ha arribat l’1-0, de Jacobo González (19’). L’alegria, però, ha durat poquíssim, perquè Nuha ha empatat amb una rematada de cap (21’). Els vallesans han creat diverses oportunitats abans del descans, però els ha faltat encert davant de porteria. En la segona part, cada cop ha costat més veure accions de perill. Alfred Planas ho ha provat amb un xut que Biel ha rebutjat (61’). Els vallesans han pagat els nervis i s’han col·lapsat. De fet, l’UCAM hauria pogut marcar l’1-2 en els últims sospirs (87’ i 92’). També ho ha provat Gabarre, però l’ha enviat als núvols. El Sabadell ha buscat l’èpica, però no se n’ha sortit.