1a divisió FEF

4 partits de sanció a Oriol Alsina

Podria no tornar-se a asseure a la banqueta del Costa Brava

Oriol Alsina ha estat sancionat per competició amb 4 partits, després de ser expulsat contra el Real Madrid B aquest cap de setmana. El càstig és de dos partits per “entrar al terreny protestant una de les meves decisions de forma exaltada”, segons l’acta arbitral, i de dos partits més per “un cop expulsat va tornar a entrar el terreny de joc per aplaudir-me en senyal de burla”.

Les properes quatre jornades doncs, Alsina no s’asseurà a la banqueta del Costa Brava i podria no tornar-ho a fer ja que amb la venta del club deixarà de ser l’entrenador de l’equip. Alsina, tancarà així la seva dinovena temporada com a tècnic del Llagostera o Costa Brava. El canvi no serà immediat, però és més que possible que no torni a dirigir un partit ja que en el temps que estarà sancionat segurament ja tingui un relleu. El nou entrenador del Costa Brava, si no canvia res, serà una persona vinculada als nous propietaris de l’entitat i Alsina tindrà una nova funció com a director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)