1a divisió FEF

El Nàstic no pot completar la remuntada (2-2)

El Nàstic ha vist trencada la sèrie immaculada al Nou Estadi i, després de cinc victòries davant l’afició, ha cedit un empat contra l’UCAM Múrcia. I això que ha tingut ocasions en la recta final per completar la remuntada en un partit en què els murcians s’han avançat dos cops.

El duel ha començat malament per als tarragonins, que han vist com Xemi marcava el 0-1 (10’). Els murcians han tingut una altra ocasió abans de l’empat de Ribelles, en un córner (26’). Però de seguida ha tornat a aparèixer la inspiració de Xemi, que ha tornat a marcar (29’). L’UCAM ha arribat al descans amb avantatge, però quan no s’havia disputat ni un quart d’hora de la segona part ha perdut Farrando, que ha vist la segona groga. El Nàstic s’ha espavilat i, després d’una ocasió d’Aythami, ha arribat el 2-2. L’autor ha estat Robert Simon, que ha rematat una centrada de Joan Oriol (68’). Amb l’empat i un més, els d’Agné han buscat el tercer. L’hauria pogut fer Aythami (75’). Ja en els últims sospirs, Pablo Fernández i Fran Carbia també han buscat el tercer. I en el temps afegit, el xut de Jannick s’ha estavellat al pal.