Sergi Arranz guia l’Olot cap a la victòria contra el Sant Andreu (0-3)

Els olotins són líders a l’espera del Peralada-Vilafranca d’aquesta tarda

L’Olot encadenava tres partits sense guanyar i venia de perdre en l’últim sospir contra l’Hospitalet, però aquest migdia ha tingut una injecció de confiança amb la victòria al Narcís Sala contra un rival directe com el Sant Andreu. Dos gols de Sergi Arranz, màxim golejador de la lliga amb nou dianes, i un gol al final de Ferri han marcat la diferència en un partit que permet als olotins recuperar momentàniament el lideratge a l’espera del que passi en el Peralada-Vilafranca d’aquesta tarda.

En la primera part no hi ha hagut ocasions clares, tot i que els andreuencs han estat qui més control de la possessió han tingut i més sensació de perill han generat, sense posar en gaires dificultats a Albert Batalla. En la represa el guió ha canviat força ràpid, i és que en el minut 49 Sergi Arranz ha marcat el 0-1 aprofitant una passada de David Bigas, que havia arribat fins a la línia de fons. Gairebé sense que el Sant Andreu tingués temps d’assimilar el cop Arranz ha tornat a colpejar, i és que ha aprofitat una errada defensiva per quedar-se sol i superar el porter amb una vaselina (0-2, 54’). Amb dos gols d’avantatge els d’Albert Carbó han respirat tranquils, i és que tot i que el Sant Andreu ha insistit en retallar la diferència no ha estat capaç de veure porteria. Ja en els últims minuts, amb els locals bolcats a l’atac, Ferri ha marcat el definitiu 0-3 aprofitant un contraatac.