El Peralada i el Vilafranca empaten i cedeixen el lideratge a l’Olot (1-1)

Els xampanyers han jugat l’últim quart d’hora amb un home més

El Peralada i el Vilafranca es jugaven el lideratge aquesta tarda al municipal xampanyer, però després d’empatar a un tancaran la jornada en la segona i la tercera posició, respectivament, a un punt de l’Olot, que aquest migdia ha golejat el Sant Andeu (0-3). L’empat ha deixat un gust amarg als d’Hèctor Simón, que encadenen tres empats com a locals, i és que el Peralada s’ha avançat en el marcador i ha acabat jugant els últims minuts contra deu.

En la primera part no hi ha hagut un dominador clar, i és que els dos equips han arribat amb cert perill a la porteria rival. Un potent xut de Pol Gómez ha estat la millor ocasió dels xampanyers, mentre que el Vilafranca s’ha acostat més al gol amb un xut de falta d’Acedo que ha acabat picant al travesser.

En la segona part el Peralada ha sortit amb una marxa més i Joan Tomàs, que ja havia avisat dos minuts abans, ha marcat l’1-0 en el minut 52 després d’una bona jugada d’Adrià Casanova. La desgràcia pels xampanyers és que l’alegria ha durat molt poc, perquè en l’acció posterior Escofet ha marcat el gol de l’empat (1-1, 54’). Tot i encaixar l’empat el Peralada ha continuat prement l’accelerador, aprofitant que tenia el vent a favor, i ha disposat d’ocasions per fer el gol de la victòria. Llorenç Busquets, en dos ocasions, i Josu, amb un potent xut que s’ha estavellat al travesser, han tingut el gol a tocar però no han pogut superar Toni Casamayor. L’última ocasió de Josu ha arribat quan el Vilafranca estava amb deu, i és que en el minut 75 Fontanils ha estat expulsat després de veure la segona groga, però els xampanyers no ho han pogut aprofitar.