Champions

El Madrid s’enfrontarà al Benfica; duríssim per l’Atlético i el Vila-real

Els groguets se les heuran amb el Manchester City i els colchoneros amb el Bayern. Messi i Cristiano es tornaran a veure les cares en el PSG- Manchester United

Aquest migdia s’ha dut a terme el sorteig dels vuitens de final i l’atzar ha determinat que el Madrid se les heurà amb el Benfica, l’equip que es va trobar amb el Barça en el grup i que li va arrabassar la plaça de vuitens en l’última jornada de la fase de grups. Els encreuaments més destacats son els de l’Atlético i el Vila-real, que son duríssims ja que s’enfronten als principals favorits. Els groguets jugaran contra el Manchester City dirigit per Pep Guardiola i els colchoneros al Bayern.

Els altres duels son; Salzburg- Liverpool, Sporting- Juventus, Chelsea-Lilla i PSG- Manchester United.

Les eliminatòries no es disputen fins el mes de febrer de l’any que ve: el partits d’anada es jugaran els dies 15, 16, 22 i 23 de febrer i els de tornada els dies 9, 10, 15, 16 de març.

Aquesta campanya però hi haurà una novetat en aquest sentit; la norma del valor dels gols a camp contrari ha estat eliminada i les eliminatòries empatades després de 180 minuts aniran a la pròrroga independentment dels gols marcats per cada equip a casa i fora. I si els equips no desempaten després dels 30 minuts extra, se n’anirà a la tanda de penals.

Benfica - Real Madrid
Vila-real- Manchester City
Atlético- Bayern
Salzburg - Liverpool
Inter - Ajax
Sporting CP- Juventus
Chelsea - Lilla
PSG- Manchester United *Els locals juguen l’anada a casa i la tornada a domicili.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)