Champions

La UEFA es planteja repetir el sorteig de la Champions

Una errada posant les boles en l’encreuament del Vila-real podria fer repetir el sorteig

Una errada posant les boles en el sorteig de la Champions podria acabar en repetició. El problema s’ha generat quan Andrey Arshavin, el responsable de treure les boles ha obert la del rival del Vila-real i ha aparegut la del Manchester United, un rival que no li podia tocar. Tot seguit n’ha tret una altra, la del Manchester City i el sorteig ha continuat.

Tot i això, en el següent encreuament sortejat, el de l’Atlético, el problema no s’ha solucionat, ja que la bola del Manchester United no s’ha posat com a possibles rivals del conjunt colchonero, quan sí hi havia d’anar. A l’equip roig-i-blanc li ha acabat tocant el Bayern.

La UEFA està investigant els fets i està decidint què fer al respecte. L’Atlético, per la seva part, s’ha pronunciat sobre el tema. "Estem en converses amb UEFA per demanar explicacions i una solució després dels errors comesos al sorteig de vuitens de Champions League", ha dit en un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)