1a divisió

L’Atlético remunta en l’afegit contra el València (3-2)

L’Atlético ha salvat els mobles. Després de les eliminacions de la supercopa i la copa els del Cholo Simeone han estat a punt de perdre aquesta nit al Wanda contra el València, però ha acabat guanyant gràcies als gols de Correa en el minut 90’ i de Mario Hermoso en el minut 93’. Amb aquest resultat el Barça no té cap opció d’acabar la jornada entre els quatre primers, en zona Champions.

Els matalassers s’han vist superats inicialment per un València que ha encarrilat el partit en la primera part gràcies als gols de Musah i Hugo Duro. En la represa, però, Cunha ha marcat l’1-2 (64’) i ha retallat les diferències i ha permès somiar als de Simeone. Ja en el tram final l’Atlético s’ha bolcat buscant l’empat i l’ha trobat amb un gol de Correa en el minut 90. Encara hi ha hagut temps per més, i és que en el minut 93’ Mario Hermoso ha marcat el definitiu 3-2 que dona tres punts d’or a l’Atlético.