1a divisió

El Madrid salva un punt en l’afegit contra l’Elx (2-2)

Benzema ha hagut de ser substituït per lesió

El Madrid ha salvat els mobles en el temps afegit contra l’Elx. Els d’Ancelotti, que han perdut a Benzema per lesió, perdien 0-2 en el tram final, però Modric, des dels onze metres, i Militao en el temps afegit han marcat l’empat a dos definitiu en un partit en què s’han xiulat 3 penals a favor del conjunt blanc –en un ha intervingut el VAR per dir que no era.

El Madrid ha tingut la iniciativa des de l’inici del partit i ha tingut ocasions per obrir el marcador ben aviat, sobretot en una acció de Vinícius que ha topat amb Edgar Badia. Benzema, Kroos i Casemiro també s’han acostat el gol amb bones ocasions. Tot podria haver canviat en el minut 32’, quan Palacios ha comès un penal sobre Vinícius. Benzema, que havia marcat els 16 penals xutats amb el Madrid, l’ha enviat als núvols. Abans del descans, en una de les primeres ocasions de l’Elx, ha arribat el 0-1. L’ha marcat Boyé, que ha rematat de cap una centrada de Fidel superant Courtois (0-1, 43’).

En l’inici de la segona part s’ha xiulat un altre penal a favor del Madrid, però el VAR ha intervingut i De Burgos Bengoetxea ha acabat canviant la decisió. El calvari del Madrid ha continuat amb la lesió muscular de Benzema, que ha hagut de deixar el terreny de joc. El Madrid buscava l’empat, però en el minut 76’ Pere Milla ha marcat el 0-2 amb un xut creuat. El Madrid semblava mort, però en el minut 82’, després de la intervenció del VAR, s’ha xiulat un altre penal a favor del Madrid per mans i Modric no ha perdonat, marcant l’1-2 des dels onze metres. Quan el partit ja s’acabava, en el minut 92, Militao ha marcat el gol de l’empat definitiu rematant una centrada de Vinícius.