El Girona B topa amb els pals i el Granollers li roba el botí al final (1-2)

3a divisió FEF El filial blanc-i-vermell perd les mínimes possibilitats d’ascens directe i el San Cristóbal li pren la tercera plaça. La victòria del Granollers envia el Figueres a la zona vermella

El Girona B ha perdut un partit a l’últim instant que tenia controlat i el San Cristobal li pren la quarta posició (1-2). La victòria del Granollers envia el Figueres momentàniament en posicions de descens.

Els primers quaranta-cinc minuts, el filial blanc-i-vermell ha tingut un domini absolut del joc. El primer avís ha estat obra de Rihcmon en una bona rematada de cap que Manu Martín ha refusat. Lluny d’abaixar la intensitat, l’equip d’Axel Vizuete ha tornat a avisar amb una bona rematada de Pau Víctor que ha sortit fregant el pal dret de la porteria manresana.

El Girona B ha trobat el camí del gol al minut trenta-u gràcies a una rematada amb l’esquerra d’Adri Gené. El gol ha servit per certificar el bon inici del filial gironí davant d’un Granollers que no ha causat sensació de perill a la porteria de Jona Morilla.

Al fil del descans, primer Pau Víctor amb una pilota al pal i després, un llançament de falta de Salta han estat a punt d’incrementar l’avantatge al marcador. El descans ha arribat amb la victòria per la mínima dels gironins.

A la represa, el Girona B ha pogut marcar el segon gol amb una pilota al pal d’Alex Sala, també l’ha tingut Òscar Ureña fent intervenir a Manu. La sort no ha estat de cares amb el filial blanc-i-vermell, ja que ha tornat a topar amb el pal al minut setanta-sis, aquesta vegada ha estat Unai.

El partit ha donat un tomb total a les acaballes amb l’acció de l’empat d’Isaac Padilla amb el cap. Els del Vallès Oriental han fet un pas endavant i han trobat un premi majúscul amb la segona diana al minut vuitanta-vuit. L’autor del gol ha estat Gerard Urbinas per capgirar el marcador. El partit no ha donat més de sí i el Girona B ha perdut un partit que tenia controlat.

Amb aquest resultat, el Girona B ja no depèn d’ell mateix per quedar en quarta posició i perd la remota possibilitat d’ascens directe. Amb la victòria del Granollers, el Figueres està obligat a guanyar si no vol afrontar l’última jornada en posicions de descens.