1a divisió FEF

El Sabadell s’impulsa

1a divisió FEF. El conjunt arlequinat conquereix l’estadi Johan Cruyff

Barça B 0 Sabadell 2

BARÇA B:Carevic; Diounkou, Ramos Mingo (Peke, 80’), Mika Mármol, Balde; Matheus, Jandro (Álvaro Sanz, 73’), Aranda (Nils, 73’); Abde, Escobar (Fabio Blanco, 53’) i Jutglà.SABADELL:Emilio; Muguruza (Gassama, 63’), Aleix Coch, Guillem Molina, Caballo; Iago Indias (Altimira, 46’), Aguza, Boniquet (Facu, 75’); Aarón Rey (Alfred, 75’), Jacobo; i Néstor (Kaxe, 90’).GOLS:0-1 (50’) Jacobo, de penal. 0-2 (90+3’) Kaxe.ÀRBITRE:Velasco Arbaiza.T.G.:als locals Mika Mármol, Álvaro Sanz i Jutglà, i als visitants Boniquet, Jacobo, Néstor, Aleix Coch i Kaxe.PÚBLIC:3.942 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

Victòria vital del Sabadell contra el Barça B. Tots dos equips es plantaven al Johan Cruyff jugant-se la quarta posició i va ser el conjunt arlequinat qui en va sortir victoriós, empès per una marea de seguidors que van acostar-se a l’estadi rival a animar.

El partit va ser igualat, en joc i ocasions, però el Sabadell va aprofitar dos regals per endur-se la victòria. Primer amb un penal de Mika Mármol sobre Aarón Rey que va transformar Jacobo, el pitxitxi. I després amb una mala cessió de Balde que Kaxe va caçar dins l’àrea per marcar a pler el 0-2 en el temps afegit. El filial blaugrana va enviar fins tres pilotes a la fusta i Jutglà en va tenir una de molt clara a la frontal de la petita, però el davanter no va tenir el seu millor dia.

El Sabadell és quart amb 55 punts, quatre més que el Barça B. El pròxim cap de setmana, tots dos tenen dues finals més en la lluita pel play-off: Sabadell-Cornellà i Sevilla B-Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)