1a divisió FEF

Golejada per l’orgull

1a FEF. El Costa Brava, amb un partit molt seriós, trenca una ratxa d’onze jornades sense guanyar, la més llarga de la temporada

Costa Brava 3 UCAM Múrcia 0

COSTA BRAVA:Varo, Campins, Julen Monreal, Dani Pérez (Forlín, 72’), Sergio Gil (Ibuki, 72’), Ilyas Chaira (Coris, 85’), Romero, Fran Varela, Pere Martínez (Álex López, 59’), Manel Royo, Puig.UCAM MÚRCIA:Pedro López, Moi Delgado (Chacartegui, 71’), Charlie Dean, Abenza (Tekio, 59’), Liberto, Caro (Josema, 59’), Xemi Fernández, Moyita (Fullana, 83’), Armando Corbalán, Ferrando Stiepovich (Josete, 71’), Rubén Mesa.GOLS:1-0 (17’) Varela, 2-0 (83’) Varela, 3-0 (84’) Ilyas Chaira.ÀRBITRE:Ramo Andrés.T.G.:Moyita, Varela.

El Costa Brava, ja descendit i, per tant, sense al·licients classificatoris, va sortir amb ganes de dir l’última paraula i posar difucultats a un rival que s’ho jugava tot en aquest duel. I és que la victòria dels gironins va suposar el descens matemàtic de l’UCAM Múrcia a segona divisió FEF.

L’inici del matx va ser igualat. Tots dos conjunts van començar inquietant i posant a prova els porters amb nombrosos xuts entre els tres pals que van poder aturar sense problemes. Passat el quart d’hora inicial, el primer que va tenir més encert va ser el Costa Brava, que es va avançar en el marcador gràcies a una molt bona centrada de Campins que Varela va poder rematar en un un contra un amb el porter. A partir d’aquesta diana el partit es va refredar. Es van acabar les arribades amb perill i l’equip dirigit per Òscar Álvarez ho va aprofitar per controlar i dominar el matx. Es van mostrar molt agressius en totes les zones del terreny de joc, tenint la possessió de la pilota i tallant d’arrel les poques arribades dels murcians.

En la represa, els visitants van sortir amb una marxa més i en el minut 47 van tenir la més clara de tot el partit. Varo va haver d’aturar sobre la línia de gol en un gran exercici de reflexos una rematada de Xemi Fernández que s’havia enverinat. Tot i que van apujar la intensitat, el conjunt universitari no es va trobar còmode amb la pilota i ho va pagar car en els últims deu minuts quan van arribar els dos gols de la tranquil·litat. Primer, en el 82’, Varela va situar el 2-0 amb un xutàs des del balcó de l’àrea. En la següent jugada, Ilyas tampoc va perdonar amb una rematada des del punt de penal.

El Costa Brava, amb aquest resultat i el joc que va mostrar, referma la idea que vol acabar el curs amb orgull i dignitat, i competirà fins al final.