Champions

Donen per fet que Haaland ha triat el City, equip on va jugar el seu pare

La publicació anglesa The Athletic confirma avui que el davanter noruec Erling Haaland (Borussia Dortmund) ha arribat ja a un acord per jugar les properes temporades en el City, que pagarà la clàusula de 75 milions que figura en el seu contracte amb el club alemany.

El mitja afegeix que l’anunci del fitxatge es podria fer aquesta mateixa setmana. Si es confirma l’acord, el davanter fitxarà pel mateix equip en què va jugar el seu pare, Alf-Inge Haaland, durant tres temporades (2000-2003). El davanter internacional noruec, de fet, va néixer a Leeds, quan el seu pare jugava en la disciplina d’aquest club.

El City fa temporades que busca un davanter centre d’aquestes característiques. La temporada passada, de fet, va contactar sense èxit amb el Tottenham per incorporar Harry Kane.

El Barça és un dels equips que es va interessar en el fitxatge del davanter, però va trobar econòmicament inviable l’operació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)