1a divisió FEF

Comiat de prestigi

1a divisió FEF. El Costa Brava diu adeu a la categoria amb una bona victòria al Carlos Belmonte d’Albacete

Albacete 1 Costa Brava 3

ALBACETE:Rosic, Boyomo, Rafa Gálvez (Sergi García, 66’), Javi Jiménez (Djetei, 49’), Attipoe (Riki, 46’), Èric Montes, Alberto Jiménez (Manu Fuster, 46’), Rubén Martínez, Kike Márquez, Marc Llinares i Dani González.COSTA BRAVA:Marcos, Forlín, Julen (Marchón 83’), Manel Royo, Campins (Ibuki, 80’), Sergio Gil (Galindo, 59’), Antonio Romero, Joan Puig, Ilyas Chaira, Fran Varela (Álvaro García, 83’) i Àlex López (Pere Martínez, 59’).GOLS:0-1 (3’) Ilyas Chaira. 1-1 (53’) Rubén Martínez. 1-2 (68’) Varela. 1-3 (93’) Joan Puig.ÀRBITRE:Bueno Prieto.T.G.:Rafa Gálvez, Pere Martínez, Rubén Martínez i Álvaro García.T.V.:cap.

El Costa Brava va acomiadar-se de la primera FEF amb una victòria de prestigi que no arregla un curs nefast però que li permet acabar amb un gust una mica dolç. L’equip d’Òscar Álvarez va fer un gran partit i va interpretar de meravella els espais que es generaven en l’equip manxec, encara en lluita per la segona plaça.

Tot just començar, en el minut 3, Ilyas Chaira va rebre una pilota a l’espai i va provar una vaselina brillant que va deixar bocabadats els espectadors presents al Belmonte. Els locals van reaccionar a la diana gironina i Rubén Martínez va estavellar una pilota a la base del pal esquerre de Marcos després de rebre i controlar a la frontal (9’), en la millor arribada manxega del primer temps.

Mentre el Costa Brava esperava el moment de trenar la bona contra, l’Albacete va empatar després d’una bona recuperació d’Èric Montes, que va fer la passada a Rubén Martínez i l’ex del Llagostera no va perdonar al pal curt (53’). Lluny d’abaixar els braços, els gironins van poder empatar gràcies a una excursió de Campins, que va trobar Varela al punt de penal i aquest no va perdonar (68’). En l’afegit, i amb els locals buscant l’empat, Joan Puig va fer l’1-3 final a passada de Galindo (93’).

El Nàstic, al ‘play-off’

El conjunt grana va fer la feina, va superar l’Alcoià (0-1) i jugarà contra el Racing Ferrol la semifinal de la promoció. El Sabadell, per contra, va perdre i baixa de la quarta a la vuitena posició final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)