2a divisió FEF

Xumetra i Terma continuen un curs més a l’Olot

2a divisió FEF. El conjunt garrotxí assegura gol amb la continuïtat del de l’Estartit i força, empenta i qualitat amb el migcampista olotí

L’Olot accelera pel que fa a la planificació de la plantilla que competirà a segona FEF el curs 2022/23 i ahir va anunciar la continuïtat de Jordi Xumetra i del jove Guillem Terma. Per a l’atacant de l’Estartit, la que ve serà la sisena temporada al club des que hi va arribar el gener del 2018. Amb un parèntesi de sis mesos per anar al Costa Brava i seguir jugant a un nivell competitiu elevat (els gironins eren a primera FEF i els olotins, a tercera FEF), Xumetra va voler tornar al club de la Garrotxa l’hivern passat per ajudar a pujar l’equip. El seu rendiment va ser immediat amb gols (5) i assistències clau per mantenir-se a la part alta de la taula. El del Baix Empordà ha jugat 113 partits amb la samarreta vermella i ja ha fet 26 gols en total.

L’aposta ferma de Manix Mandiola

Encara en edat juvenil, Terma es va convertir en una predilecció per a Mandiola des que aquest va aterrar a la banqueta olotina. A divuit anys, el migcampista olotí, tot força, empenta i recuperació, passarà a formar part de la primera plantilla, que ja té sis components confirmats (Carles Mas, Bigas, Blázquez, Urri i els dos darrers Xumetra i Terma).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)