2a divisió FEF

L’Olot reforça l’atac amb Manel Busquets (Sant Andreu)

Després del fitxatge del migcampista Urri (Figueres) i de diverses renovacions –Carles Mas, Blázquez, Bigas, Xumetra i Terma–, l’Olot ha anunciat la incorporació del davanter Manel Busquets (Sant Andreu). El futbolista, nascut a Caldes de Montbui fa 22 anys, es va formar al Sant Andreu. Quan era juvenil, va debutar amb el primer equip andreuenc. Després va provar una experiència a la lliga universitària dels Estats Units, al Syracuse University (6 gols en 18 partits). Va tornar al Narcís Sala durant el mercat d’hivern passat i, en 10 partits (3 com a titular), va fer dos gols i una assistència. Busquets, de fet, va ser un dels destacats en el duel de play-off contra l’Olot disputat a Rubí.

“Estic molt orgullós que l’Olot compti amb mi per aquest nou projecte a segona FEF. Vinc amb molta il·lusió i disposat a donar el cent per cent de mi per ajudar a l’equip a assolir els objectius”, ha comentat el davanter als mitjans del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)