2a divisió A

El Saragossa descarta el fitxatge de Gaizka Campos per un tuit de l’any 2013

El Saragossa ha renunciat finalment al fitxatge del porter Gaizka Campos hores després que passés el reconeixement mèdic a una clínica de la capital aragonesa i firmés un contracte amb l’entitat per les pròximes dues temporades. El motiu, un tuit publicat l’any 2013 en què exclamava que tenia “fàstic” al Saragossa. El porter va fer la publicació el 19 de maig del 2013 després d’un gol en contra del conjunt aragonès davant l’Athletic de Bilbao. “El fàstic que tinc al Saragossa i com me l’ha pujat aquest gol”, va assenyalar el jugador que, en aquell moment, tenia 16 anys.

Una hora després d’anunciar l’acord amb el porter, el club aragonès va emetre un comunicat per informar que es prenia un petit període de reflexió per valorar quina decisió prendre. Finalment, s’ha culminat renunciant a fitxar el porter de Barakaldo. “Després d’una profunda reflexió avui a la tarda, el Saragossa ha pres la difícil decisió de no fitxar Gaizka Campos. Aquesta resolució no ha estat senzilla, però un dels pilars fonamentals d’aquesta institució és el respecte a la nostra història i a la nostra afició. Tenim la responsabilitat de ser fidels a aquesta màxima”, ha destacat el conjunt aragonès. Al comunicat, el club explica que entén que la publicació en xarxes socials del porter l’any 2013 es va tractar d’un simple error propi de l’adolescència, que no reflecteix la persona i el professional que és, però que també entén que la pressió que comporta una circumstància com aquesta dificultaria molt la seva presència com a futbolista dins del club. “Malgrat aquesta desafortunada situació, des del Saragossa volem desitjar el millor a Gaizka en els seus futurs reptes professionals”, conclou el comunicat del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)