1a divisió

Barça, Espanyol i Girona ja saben els horaris de la jornada 8

1a divisió El Girona jugarà dissabte 8 d’octubre al Metropolitano contra l’Atleti (16:15h). El diumenge, l’Espanyol visitarà el Cadis (16:15h) i el Barça rebrà al Celta al Camp Nou(21h)

La Lliga ha publicat els horaris del cap de setmana del 8 i 9 d’octubre. La jornada cinc de competició dels catalans s’iniciarà amb el complicat duel dels gironins al Civitas Metropolitano davant l’Atlético de Madrid. El matx es jugarà a un quart de cinc de la tarda i estarà televisat per Movistar LaLiga TV.

L’endemà, diumenge 9 d’octubre, serà l’Espanyol que visitarà el Nuevo Mirandilla per jugar contra el Cadis, equip de la part baixa, també a un quart de cinc de la tarda. El matx serà televisat per les cadenes de televisió DAZN i Gol Play. Finalment, i tancant la jornada del diumenge, el Barça rebrà a les nou de la nit al Celta de Vigo al Camp Nou. El partit es podrà seguir per DAZN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)