1a divisió FEF

El Cornellà frena el líder (2-0)

Victòria de molt mèrit del Cornellà. El conjunt dirigit per Gonzalo Ruitort ha aconseguit acabar amb la imbatibilitat del líder del grup 2 de la primera federació: l’Alcoyano. Els alacantins havien guanyat cinc partits i n’havien empatat un altre, però avui els verds han frenat la ratxa. En canvi, el Cornellà allarga la seva. Amb la d’avui són dues victòries consecutives i quatre jornades sense perdre.

La primera meitat ha estat força igualada a l’RCDE Stadium. De fet, qui ha fregat el gol de forma més clara ha estat l’Alcoyano, que ha disposat d’una doble ocasió al quart d’hora de joc. Entre Anacker i el pal han evitat el 0-1. La primera del Cornellà ha arribat al tram final del primer temps, amb un remat de Gil Muntadas que ha sortit llepant el pal.

L’inici de la segona part del Cornellà ha estat espectacular. En la primera acció, Rubén Enri ha obert la llauna. Tot just set minuts després, al 53, Fullana ha encarrilat el triomf amb un magnífic llançament de falta. L’Alcoyano ha mogut la banqueta i ha tornat a trepitjar l’àrea local, però el marcador ja no s’ha mogut.

Amb aquesta victòria, el Cornellà escala fins a la vuitena posició i la pròxima setmana visitarà el Logroñés (diumenge, 19h).