1a divisió FEF

El Barça Atlètic cau al camp del Balears (3-2)

El Barça suma la segona derrota consecutiva a domicili davant el Balears (3-2) després de ser capaç de remuntar l’1 a 0 en dos minuts i posar-se per davant

El Barça Atlètic ha caigut en un partit absolutament boig en la visita al camp de l’Atlètic Balears (3-2). Els blaugrana no han fet un mal partit, però han estat molt tous en defensa i els locals s’han acabat imposant en un festival de gols i remuntades durant la segona meitat. Havien aconseguit aixecar l’1 a 0 els blaugrana, però els blanc-i-blaus han estat capaços de tornar a remuntar i fer-se amb el triomf.

Els de Márquez visitaven un Atlètic Balears amb moltes urgències i amb el tècnic, Jordi Roger, més que qüestionat a la banqueta. Els de les illes no havien aconseguit guanyar després de sis jornades i sumaven tan sols tres punts de divuit possibles. Una actuació més que insufiucient, tenint en compte que l’objectiu no és altre que el de lluitar per pujar de categoria.

Desacomplexat com sempre el Barça Atlètic des de l’inici, buscant la pilota i arribant a partir de la combinació i l’amenaça dels seus extrems. El primer intent ha estat de Juanda per banda esquerra, amb una rematada sense gaire angle que ha acabat en córner. La segona també seva, molt clara. Però el seu xut ha estat molt tou i ha aturat René. La primera pel Balears ha arribat al minut 20 amb una bona acció individual de Pastrana que ha acabat amb un xut excessivament creuat. I al 22 el primer ensurt gran. Dioni se n’ha anat de fins a quatre jugadors del Barça per definir des del punt de penal, però una gran mà de Nil Ruiz ha evitat el gol. En el rebuig ha marcat Kaxe, però estava en fora de joc.

Les opcions dels locals arribaven a partir de la pressió alta i robar a prop de la porteria dels de Márquez. Ha començat a patir el Barça en aquests minuts, arribava el Balears. I en un servei de cantonada ha trobat el primer gol. Ha rematat sol Kaxe i la pilota ha rebutjat en Carbonell i ha acabat entrant. Mala fortuna pels catalans, gol en pròpia porteria i es complicava el partit. No ha reaccionat malament el Barça, que ha tingut l’empat al cap de Roberto pocs minuts després, i ha generat situacions per trobar-lo. Però 1-0 al descans.

I a l’inici del segon temps Juanda ha tornat a ser protagonitsa. Gran passada d’Ilias perquè Juanda s’internés a l’àrea, però en l’u contra u René Román li ha guanyat la partida. I el partit s’ha tornat boig a partir de l’hora de joc. Al 63 Nil salvava el 2 a 0, i en la jugada segúent Canario, amb una horrible passada enrere, regalava l’u contra u a Txus Alba que ha posat l’empat. Pocs minuts després el Barça ha fet màgia per remuntar. Tres jugadors de refresc han combinat per anotar un gol deliciós. Paret de primeres entre Luismi Cruz i Fàbio Blanco, centrada del primer i gol del juvenil Víctor Barberà. Remuntada en dos minuts.

Però, malauradament, la bogeria del guió no havia acabat. El partit estava molt obert, potser ja massa. I Dioni, pocs minuts després, ha aprofitat el rebuig en una gran aturada de Nil per tornar a empatar. 2-2. I dos minuts després el tercer. Contracop de llibre dels locals i gol de Miguelete per tornar-li la remuntada als blaugrana. Ho ha intentat el Barça fins al final, però sense opcions excessivament clares per trobar el tercer.

Se li ha escapat al Barça la possibilitat de puntuar en un camp difícil, malgrat que davant un rival que arribava tocat. Els blaugrana continuen a la zona alta de la taula amb 11 punts, però encadenen dues derrotes consecutives a domicili després de ser capaços de mantenir-se invictes durant les cinc primeres. La setmana vinent l’equip tornarà al Cruyff per enfrontar-se al Sabadell.