1a divisió

LaLiga anuncia els horaris de les jornades 12, 13 i 14

Els 20 equips de la primera divisió ja coneixen els horaris de tots els partits abans de l’aturada pel mundial. LaLiga ha fet oficial aquesta tarda quan es jugaran les jornades 12, 13 i 14.

L’Espanyol obrirà la jornada 12 el pròxim divendres 28 d’octubre. Ho farà a camp del Mallorca i a les 21h (Movistar). Dissabte 29 serà el torn del Barça, que també jugarà a les 21h (DAZN), en aquest cas a camp del València. El Girona visitarà el Santiago Bernabéu el diumenge 30 a les 16.15h (Movistar).

En la jornada 13 serà el Girona qui disputarà el primer partit el divendres 4 de novembre. Montilivi acollirà la visita de l’Athletic Club a les 21h (GOL). El Barça tornarà a jugar dissabte a les 21h (Movistar), amb la visita de l’Almeria a l’Spotify Camp Nou. L’Espanyol jugarà diumenge 6 a les 14h a camp de l’Atlético de Madrid (DAZN).

Finalment, la lliga s’aturarà amb la disputa de la jornada 14, que es jugarà entre setmana. Girona i Barça entraran en escena el dimarts dia 8 de novembre. Els de Míchel visitaran l’Elx a les 19h (DAZN) i el Barça l’Osasuna a les 21.30h (Movistar). L’Espanyol jugarà un dia més tard, el dimecres 9, a casa contra el Vila-real i a les 20h (Movistar).

La lliga s’aturarà llavors fins el darrer cap de setmana de l’any 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)