1a divisió

Xavi: “Aquesta Champions està sent molt cruel”

El tècnic del Barça no ha pogut amagar la seva decepció davant els micròfons de Movistar al final del partit. Aquestes han estat les seves declaracions:

Valoració

“La valoració és negativa. Aquesta Champions està sent cruel amb nosaltres, des de Munic, passant per Milà i avui a casa. La primera part ha sigut excel·lent, però a la segona part hem concedit molt i hem comès molts errors. El primer gol és un error claríssim de la línia defensiva i el segon també, a més ja ho havíem parlat. Crec que hem merescut més, però això és la Champions. Es tracta de guanyar i no concedir, no només d’atacar i hauríem d’haver fet el partit com a la primera part i continuar amb aquesta intensitat i ritme, però ara mateix no depenem de nosaltres mateixos i és una situació molt difícil, però hem de seguir endavant i pensar en el clàssic de diumenge. Cal recuperar-nos bé i canviar el xip per a la lliga perquè la Champions s’ha posat molt difícil i complicada”.
Errors
“El futbol és un joc d’errors i crec que s’han de minimitzar sempre, cal defensar bé, però avui no ho hem fet. Hem fet una molt bona primera part, concedint molt poc, la intensitat ha estat excel·lent, ens hem anat al descans molt satisfets i contents i calia seguir per aquest camí i com no ho hem fet, ho hem pagat car. Els errors es paguen cars a la Champions. Hem fet errors en defensa molt greus que ens han costat el partit”.
Clàssic
“Cal canviar el xip des de demà mateix quan entrenem per preparar el clàssic. Intentarem desconnectar de la Champions per preparar la lliga. Venen tres partits seguits en lliga”.
Missatge als jugadors
“Els he animat, al final la gent ha vist que ho hem donat tot, que ens deixat l’ànima. No es pot perdonar tant, ni a Munic, on van ser les ocasions fallades i l’efectivitat, ni a Milà, que van ser altres circumstàncies, ni avui a casa, que han estat els nostres errors defensius”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)