2a divisió FEF

La continuïtat té un únic camí

2a divisió FEF. L’Olot vol encadenar el segon triomf assaltant el Congost de Manresa

Manresa Olot

MANRESA:Pulido, Moha, Pelegrín, Alex Sánchez, Sureda, Putxi, Marc Martínez, Dabra, Pascual, Noah i Javi López.BAIXES:Salva.OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Ot Serrano, Urri, Eloi, Busquets, Xumetra i Forgas.BAIXES:Blázquez i Marc Castells.LLOC I HORA:municipal el Congost (12 h).ÀRBITRE:Baiges Dones.

L’Olot es va treure un bon pes de sobre guanyant l’últim partit que va disputar contra el Formentera per estrenar així la casella de triomfs en la lliga, ja en la sisena jornada. L’equip dirigit per Manix Mandiola visita avui el Manresa, el quart classificat i una de les revelacions del grup 3, que va pujar el curs passat, com els olotins, a la segona FEF.

“L’equip necessitava la victòria, ni abans érem tan dolents ni ara som tan bons. Estem en una línia d’intentar trobar la normalitat, ser nosaltres mateixos. Guanyar un partit és un bàlsam, era necessari per afrontar el següent partit amb menys dubtes”, comenta Manix Mandiola, que sobre el Manresa analitza: “Em sembla un molt bon equip i ja va demostrar per què va guanyar la lliga la campanya passada. Alguna cosa deuen fer bé a part de tenir bons jugadors. És un equip honrat i que defensa junt, a davant té gent que lluita i bons rematadors. Un equip de la categoria amb bons números tot i que manté quasi la mateixa plantilla del curs passat.”

L’Olot intentarà ser el primer equip que superi el Manresa i per fer-ho haurà de mostrar la seva millor versió per continuar en línia ascendent. Marc Castells i Blázquez són baixa per a un partit en què els garrotxins no estaran sols, després que la Grada hagi organitzat un autobús per animar l’equip.

LA PRÈVIA

L’equip necessitava la victòria, ni abans érem tan dolents ni ara som tan bons. Estem en una línia d’intentar trobar la normalitat
El Manresa és un equip honrat i que defensa junt, a davant té gent que lluita i bons rematadors
Manix Mandiola
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)