1a divisió

El Barça s’imposa a l’Athletic i continua líder (0-3)

Després de l’aturada de seleccions, el Barça ha reprès la competició domèstica amb una nova victòria, aquesta vegada contra l’Athletic Club per 0 a 3 i continua invicta en les quatre jornades disputades fins ara.

En la primera part, l’Athletic ha jugat molt tancat i ha obligat al Barça a tirar d’enginy per mirar de superar la muralla basca. Tot i els pocs espais, les jugadores de Jonatan Giráldez han aconseguit crear força accions de perill, però ha faltat definició en les arribades a porteria. La gran actuació de Quiñones també ha estat definitiva perquè les blaugrana no obrissin el marcador durant el primer temps. Una mà providencial de la portera lleona al minut 24 ha evitat el que podria haver estat un dels gols de la jornada, després que Patri Guijarro hagi intentat un xut des del mig del camp amb molta potència. Quiñones també ha pogut desviar un xut intencional de Mariona i al minut 34, la defensora Bibi ha refusat sota els pals un centre-xut de Geyse Ferreira.

En la represa, les locals no han abaixat els braços, però la superioritat culer s’ha imposat només tornar dels vestidors. Clàudia Pina ha aprofitat una assistència de Rolfö al minut 50 per rematar al segon pal i celebrar el primer gol de la tarda. Un parell de minuts abans del seu canvi, la brasilera Geyse ha anotat el segon gol del partit gràcies a una passada de Hansen. A les acaballes de l’enfrontament, Mariona ha fet el 0 a 3 definitiu amb un xut extraordinari des de fora de l’àrea. El conjunt blaugrana segueix, d’aquesta manera, amb la bona ratxa a la lliga i es manté líder, ja que ha sumat tots els punts en joc amb un balanç de 16 gols a favor i només 1 en contra.

El proper partit del Barça serà aquest dimecres davant el Benfica, en la primera jornada de la lliga de campions.