Champions

La gesta del Benfica

Champions. El conjunt portuguès goleja i acaba primer de grup davant del PSG, amb qui empata a tot però que supera en el nombre de gols marcats fora de casa

Manchester City 3 Sevilla 1

MANCHESTER CITY:Ortega; Lewis (Cancelo, 85’), Ruben Dias, Laporte, Sergio Gómez (Wilson-Esbrand, 70’); Foden, Gundogan (Bernardo Silva, 57’), Palmer (De Bruyne, 70’); Mahrez, Julián Álvarez i Grealish (Rodri, 46’)..SEVILLA:Bono; Montiel, José Ángel Carmona, Marcao (Gudelj, 46’), Rekik, Acuña (Telles, 46’); Papu Gómez (Suso, 46’), Delaney, Rakitic (Jordán, 67’), Isco (Lamela, 57’); i Rafa Mir.GOLS:0-1 (31’) Rafa Mir. 1-1 (52’) Lewis. 2-1 (73’) Julián Álvarez. 3-1 (83’) Mahrez..ÀRBITRE:Orel Grinfeeld (israelià).T.G.:cap.

La temporada del Benfica està sent brutal. Dels 22 partits que ha disputat no n’ha perdut cap –19 victòries i 3 empats–, és líder a Portugal, continua en la copa i és la revelació de la Champions League. Ja ho era, de fet, a Europa, la sensació, però ahir va fer-la encara més grossa. I és que el conjunt entrenat per Roger Schmidt –que, com havia fet en el Salzburg, el Leverkusen i el PSV Eindhoven, ha construït un equip d’autor– va certificar la classificació per als vuitens de final com a líder de grup (H), davant del París Saint-Germain, que serà segon i temut en el sorteig de dilluns, i del Juventus, que jugarà l’Europa League.

Ja té mèrit superar aquests dos colossos, però la manera en què ho va dur a terme li penja la categoria de nit històrica. I és que per acaba líder del grup, el Benfica, que es va enfrontar amb el Maccabi Haifa, havia de millorar el resultat que el PSG recollís del feu de la Juve o retallar-li una diferència de quatre gols, i va fer això últim. Els portuguesos van golejar (1-6) i van esterilitzar la victòria (1-2) dels parisencs, ja que empatats a punts i a diferència de gols amb ells, la quantitat més gran de dianes a fora va premiar-los. A més, el gol determinant que va capgirar-ho tot, el sisè, va arribar en l’últim sospir, en el minut 92, obra de João Mario, d’un partit en què se n’hi havien afegit tres. Tota una gesta del conjunt de Lisboa que va deixar amb un pam de nas el PSG.

El Sevilla no pot superar el City

El Sevilla, que no es jugava res perquè ja estava eliminat i amb plaça segura a l’Europa League, va sucumbir (3-1) al feu del Manchester City en la segona meitat. Tampoc l’equip de Pep Guardiola, amb el primer lloc lligat, tenia pressió, però, malgrat tot, va remuntar en un enfrontament en què havia començat perdent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)