1a divisió FEF

El Sabadell bada i la Real B li capgira l’1-0 en un minut

Galleda d’aigua freda a la Nova Creu Alta, on el Sabadell ha vist com, en només un minut i mig, el filial de la Real Sociedad convertia l’1-0 en un 1-2. Els vallesans han comès un penal innocent i han badat molt en un córner, i ho han pagat amb la derrota.

L’1-0 ha arribat en una maniobra brillant de Pau Victor, que ha rebut una passada en profunditat, ha retallat davant del porter i ha definit bé (15’). César Morgado ha tingut el 2-0 poc després, amb un cop de cap en una falta lateral (20’). La rèplica del rival, però, ha estat en una acció calcada, amb rematada d’Arambarri (23’). Poc abans del descans, Pau Victor ha tingut una bona oportunitat i, a l’altra àrea, Sergi Puig ha tret amb encert el xut de Kortajarena.

De Zárate ha generat un ensurt només començar una segona part que era força tranquil·la per als de Gabri Garcia, fins que l’àrbitre ha castigat amb penal una puntada d’Àlex Sala a un rival, en una acció que hauria d’haver evitat. Martón ha marcat l’1-1 des dels onze metres (76’). I només un minut i mig més tard, el Sabadell ha fet aigües en un corner i Kortajarena, tot sol, ha fet l’1-2 (77’).

Després de la doble garrotada, el Sabadell ha intentat reaccionar. Ho han provat Pau Victor (79’), Juan Delgado (85’) i sobretot César Morgado (92’), però la Real B ha resistit. De fet, Sergi Puig ha evitat l’1-3 de Dadie (94’).