Copa

L’Olot no té cap opció contra el Llevant (0-4)

L’aventura de l’Olot en la copa ha durat poc, i és que els olotins han patit una golejada contra el Llevant en l’estrena de Jonathan Risueño a la banqueta olotina (0-4). L’eliminatòria només ha tingut un color, i és que des de ben aviat el conjunt granota ha fet valer la seva superioritat per atropellar un conjunt olotí massa tou en defensa.

Des de l’inici el domini del partit ha estat del Llevant i ben aviat ha trobat el premi del primer gol. En el minut 6’, després d’una bona combinació interior, un rebot ha afavorit a Soldado, que s’ha quedat sol molt a prop del punt de penal i ha superat sense excessius problemes a Batalla per marcar el 0-1. Després del gol els olotins han intentat fer un pas endavant, amb molt protagonisme sobretot per a Seïdou, que ha estat de molt llarg el millor de l’equip. D’ocasions, però, no n’ha tingut. En canvi, el Llevant generava molta sensació de perill cada vegada que s’acostava a l’àrea i ha acabat trobant el 0-2 amb un nou gol de Soldado, que ha aprofitat una bona assistència de Pablo Martínez per superar de nou a Batalla de volea a la mitja volta (26’). El segon gol ha estat una llosa molt gran per l’Olot, que ha vist que ja tenia poquíssimes opcions i ha abaixat lleugerament el ritme. Això ho ha aprofitat el Llevant, que ha marcat el 0-3 amb un gran xut a l’escaire de Marc Pubill (32’) i el 0-4 en una acció desafortunada d’Aimar, que quan ha intentat tallar la internada de Cantero s’ha marcat en pròpia porteria (35’). Just abans del descans l’Olot ha tingut la millor ocasió, amb un xut d’Urri des de la frontal que anava a l’escaire però que ha topat amb una grandíssima aturada de Femenías (41’).

Amb el partit completament decidit la segona part no ha tingut gaire història. El Llevant ha abaixat el ritme i això ha permès a l’Olot no patir gaire en defensa i fins i tot estirar-se una mica més, disposant d’alguna ocasió per fer el gol de l’honor tot i que en la rematada no hi ha hagut encert i Femenías pràcticament ni ha hagut d’intervenir.