Copa

El Manresa es veu superat pel Pontevedra i s’acomiada de la Copa (1-3)

Els de Ferran Costa s’han avançat en la primera jugada amb un gol en pròpia porteria, però els visitants han sigut millors i han remuntat el partit

El Manresa diu adéu a la Copa del Rei a la primera ronda després de caure a casa davant el Pontevedra de Primera Federació (1-3). Els visitants han estat superiors en línies generals, malgrat començar marcant-se un gol en pròpia porteria al minut que donava avantatge als de Ferran Costa.

Han sortit ambdós conjunts amb onzes més que reconeixibles, pocs canvis. L’inici de partit no ha pogut ser millor pel Manresa. En la primera acció, pilota llarga a l’àrea del Pontevedra, i en una jugada absurda Churre s’ha acabat introduint la pilota a la seva pròpia porteria. Per davant els de Ferran Costa. A partir d’aquí, pilota i control pel Pontevedra, però ben ubicat el Manresa que no patia en excés. Però han arribat tres minuts fatídics. Al 29, el mitja punta Brais Abelenda ha empatat el partit. I al 32, Yelko Pino ha marcat l’1 a 2 amb una rematada de cap. S’avançaven els gallecs i se li complicava l’eliminatòria al Manresa.

Mateixa dinàmica al segon temps, partit controlat pels gallecs, que a l’hora de joc han trobat pràcticament la sentència. Altra vegada Brais Abelenda, màxim golejador de l’equip, amb un bon remat superant per damunt a Pulido. S’ha igualat el partit, però passaven ben poques coses. Fins que al minut 77 el Manresa ha tingut l’opció de tornar a entrar a l’eliminatòria. Penal a favor que ha enviat al pal Javi López.

El Manresa cau de la Copa del Rei davant un Pontevedra de superior categoria, malgrat que els dos equips es troben en dinàmiques totalment oposades en les respectives lligues. I en això li toca tornar-se a centrar ara als de Ferran Costa, que es troben en zona de promoció d’ascens i volen allargar aquesta dinàmica tant com sigui possible. Diumenge vinent rebran la visita de l’Eiviisa Illes Pitiüses (12h).