Copa

El Nàstic s’imposa al Racing Rioja i passa ronda (0-2)

El Nàstic continua endavant a la copa. El conjunt grana ha superat el Racing Rioja de la segona federació a Las Gaunas per 0-2 i formarà part del sorteig de la segona eliminatòria del pròxim dimecres.

L’equip de Raül Agné ha sortit millor que el conjunt local, provant de crear perill per les bandes. Ha estat en una centrada des de la dreta de Robert quan ha arribat el 0-1. L’extrem ha trobat Lupu al punt de penal i el davanter no ha fallat i ha obert la llauna (12’). Ara bé, el golejador grana ha rebut una entrada poc després que l’ha obligat a retirar-se abans d’hora per lesió. I no ha estat l’única. Nil Jiménez i De la Peña tampoc han pogut acabar el partit per diverses molèsties. Abans de la mitja hora de joc, al minut 26, el Nàstic ha fet el segon. Èric Montes ha engaltat un xut des de la frontal que ha sorprès al porter Cheng. El Racing Rioja ha tingut una ocasió clara abans del descans, però el llançament de falta de Coelho ha topat amb el travesser.

El marcador no s’ha mogut en el segon temps, si bé tots dos equips han disposat d’ocasions, especialment el local, que ha estat a punt de posar emoció al duel.