1a divisió FEF

Victòria plàcida del Barça contra l’Athletic (2-0)

El Barça Atlètic ha superat aquest vespre a l’Athletic Club per 2 a 0 gràcies a les dianes d’Aranda i Luismi Cruz, totes dues a la primera part. Amb aquest triomf, els de Rafa Márquez sumen la segona victòria consecutiva i se situen en novena posició amb 15 punts.

El matx ha començat amb una gran intensitat, amb arribades de perill a les dues porteries. L’Athletic ha estat el primer a avisar amb un xut perillós d’Ares que ha sortit fregant el travesser (7’). A partir d’aquesta ocasió, els de Rafa Márquez s’han fet amos i senyors del partit assetjant constantment la porteria rival. En el minut 11, Álvaro Nuñez ha intentat inquietar els visitants amb una molt bona centrada que ha refusat Alex Padilla avançant-se als davanters. Poc després, Chadi Riad ho ha tornat a intentar amb una rematada de cap bombejada. Després d’aquestes dues arribades de perill, ha arribat el gol que ha obert la llauna. Aranda ha avançat al Barça amb un xut ajustat des de la frontal (14’). Després d’uns minuts sense oportunitats clares, en el 35’ Arnau Tenas ha evitat l’empat gràcies a una molt bona intervenció refusant el xut d’Ares. Abans del descans, els blaugrana han situat el 2 a 0 en el marcador amb un golàs de falta directe de Luismi Cruz que s’ha colat per tot l’escaire.

En el començament de la segona meitat, l’Athletic ha estat a punt d’escurçar distàncies. Arnau Tenas ha enviat a córner un xut de Jon Calbo, i en el llançament de cantonada l’esfèrica ha acabat al travesser. En el 68’ Roberto ha estat a punt de sentenciar el duel després d’una gran jugada individual a l’espai, però Alex Padilla ha evitat el gol amb una gran aturada. En els últims minuts del matx hi ha hagut poca història i s’ha arribat al final amb el 2 a 0 en el marcador. El Numància serà el proper rival dels culers.