1a divisió FEF

Bogeria, remuntada i un punt agredolç pel Sabadell a Los Pajaritos

Els arlequinats han remuntat un 2 a 0 en contra en 10 minuts, però el Numancia ha acabat empatant en un duel magnífic (3-3) Els arlequinats han remuntat un 2 a 0 en contra en 10 minuts, però el Numancia ha acabat empatant en un duel magnífic (3-3)

Partit espectacular a Los Pajaritos entre Numancia i Sabadell. Tot apuntava que els arlequinats es veurien condemnats per les lleis no escrites del futbol. Aquella “d’entrenador nou, victòria segura”, amb l’estrena d’Iñaki Bea a la banqueta local, i la del “gol de l’ex”, que s’ha complert al minut 10 quan ha marcat Dani Sánchez. 2 a 0 al descans i molt males sensacions. Però la bogeria s’ha apoderat del partit durant 15 minuts, el Sabadell ha remuntat i el Numancia ha tornat a empatar per deixar en taules un matx excepcional per a l’espectador.

El partit ha estat obert i elèctric des de l’inici, com ja és habitual en la gran majoria dels duels que disputa el Sabadell. Ocasió per Mancebo al minut 3 i reacció dels arlequinats al 5 amb una bona acció de Pau Víctor que ha aturat Ayesa. A la següent no han perdonat els locals. Pèrdua en sortida de pilota dels de Gabri, gran combinació ràpida del Numancia per trobar la internada a l’àrea de Mancebo per banda esquerra, centrada al segon pal i gol de Dani Sánchez. L’andalús va jugar al Sabadell la temporada passada, i ha demanat disculpes a l’afició desplaçada fins a Los Pajaritos després d’anotar.

Als 22 minuts, acció individual magistral de Pau Víctor a la frontal per trobar sol a l’interior de l’àrea al lateral Marc Vargas, que ha deixat anar una dura fuetada, però massa centrada, facilitant l’aturada del porter local. I cinc minuts després ho ha fet pagar Mahicas. Jugada senzilla i efectiva, servei en llarg d’Ayesa, pentinada de Rubén Mesa i Julián Mahicas definint amb una vaselina per sobre de Sergi Puig. En tres tocs de pilota d’una àrea a l’altra i 2 a 0. Missió complicadíssima pels catalans el fet de treure alguna cosa positiva de Soria. Però no impossible.

I ho ha demostrat el Sabadell. Han entrat Álex Sala i Cristian Dieste al descans, i a aquest darrer li tocava viure avui el seu primer gran dia amb l’arlequinada. 18 gols a Segona Federació la temporada passada, però encara no s’havia estrenat aquesta temporada. Al 53 el partit ha entrat en un episodi de bogeria i deu minuts d’èxtasi pels del Vallès. Pau Víctor ha trobat amb una brillant passada filtrada al davanter de Saragossa que ha definit entre les cames d’Ayesa. Dos minuts després, mans de David González i penal pel Sabadell. Doblet de Dieste. I al 63, falta a la frontal que Alberto Fernández ha col·locat a l’escaire dret de la porteria d’Ayesa per marcar un autèntic golàs i remuntar el partit. 2-3.

Llàstima que la bogeria no ha acabat aquí i s’ha allargat cinc minuts més, quan el Numancia ha posat a córrer a Moha per banda dreta i aquest ha trobat a Rubén Mesa al segon pal perquè posés l’empat a 3. I fins aquí. 4 gols en 15 minuts. Domini altern en el tram final de partit i ocasions per ambdós conjunts que es podrien haver endut el partit.

Un regust agredolç pels de Gabri García. Un empat meritori després d’arribar al descans perdent 2 a 0, però que podria haver estat una victòria majúscula havent estat capaç de posar-se 2 a 3 en 10 minuts. Els arlequinats trenquen la mala dinàmica de dues victòries consecutives i tindran l’oportunitat de fer millor aquest punt superant a la SD Logroñés a la Nova Creu Alta el pròxim dissabte (16h).