Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Els Països Baixos (0-2) no fallen

Grup A. Amb gols de Gakpo i Klaassen en el tram final superen al Senegal

El partit entre els principals favorits a classificar-se en el grup A, el de l’amfitrió Qatar, que ahir va perdre oferint una pèssima imatge davant d’Equador (0-2), s’ha resolt amb triomf dels Països Baixos (0-2) davant del Senegal. Ha estat un gol postrem (84’) de Cody Gapko, a passada de Frenkie de Jong, el que ha decantat la balança d’un enfrontament que ha acabat sentenciant Klassen (99’).

Pel què fa al duel, poc a destacar; cap dels dos conjunt ha arriscat, ben organitzats i, amb prous feines, hi ha hagut ocasions. Ha estat al final quan Frenkie de Jong, còmode en un equip que li dona el context que necessita per lluir, s’ha tret del barret una precisa centrada que Gakpo, ha rematat de cap aprofitant la mala sortida del porter Mendy. No ha estat fi el porter del Chelsea que en l’última jugada del matx ha refusat malament un tou xut de Memphis que Klaassen ha convertit en el 0-2 definitiu.

El retorn de Memphis

Ha jugat doncs Memphis, que ha entrat al minut 62 i ha deixat enrere, per fi, una lesió muscular que ha arrossegat pràcticament dos mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)