Mundial

Moment Bale

Grup B. L’atacant de 33 anys capitanejarà Gal·les, que avui s’estrena contra els EUA. En l’altre partit, l’Iran s’enfronta a Anglaterra

Estats Units Gal·les

1
Beiranvand
2
Moharrami
8
Pouraliganji
19
Hosseini
5
Mohammadi
21
Nourollahi
6
Ezatolahi
3
Hajsafi
7
Jahanbakhsh
9
Taremi
11
Amiri
1
Turner
2
Dest
3
Zimmerman
20
Carter-Vickers
5
Robinson
7
Reyna
4
Adams
8
McKennie
10
Pulisic
24
Sargent
21
Weah
ÀRBITRE:Abdulrahman Al Jassim (Qatar).HORA:20 h (Gol Mundial)

Anglaterra Iran

12
Ward
14
Roberts
6
Rodon
4
Davies
3
Neco Williams
15
Ampadu
25
Colwill
10
Ramsey
11
Bale
13
Moore
20
James
ÀRBITRE:Raphael Claus (Brasil).HORA:14 h (Gol Mundial)

Gareth Bale es presenta en una copa del món. L’atacant, un dels millors futbolistes de la darrera dècada, guanyador de la Champions League cinc vegades amb el Real Madrid, capitanejarà Gal·les a Qatar, amb 33 anys. “És una sensació espectacular. Vull escriure un gran moment de la història”, va dir el futbolista ahir, amb la mirada posada en el debut contra els EUA (20 h). Els gal·lesos, que només han jugat un mundial fins avui, el de Suècia 1958, fa 64 anys, tenen la sensible baixa de Joe Allen per lesió, mentre que els estatunidencs tenen el grup al complet.

L’Iran, entre protestes

El futbol ha quedat en un segon pla a l’Iran arran de les protestes desencadenades per la mort, el 16 de setembre passat, de Mahsa Amini després de ser detinguda per la policia de la moral perquè no duia ben posat el vel. Aquesta revolució també ha arribat a la selecció iraniana, sent qui més s’ha destacat una de les seves estrelles, Sardar Azmoun, del Leverkusen. Fins i tot, va arribar-se a rumorejar la seva exclusió de la llista de convocats per a la copa del món en què l’equip dirigit per Carlos Queiroz s’estrena davant Anglaterra (14 h). I probablement Azmoun no hi serà, al matx, ja que arriba just per lesió. Entre els anglesos, favorits a acabar primers de grup, Gareth Southwate no podrà comptar amb James Maddison i Kyle Walker, també lesionats.

1
Pickford
12
Trippier
15
Dier
6
Maguire
5
Stones
3
Shaw
4
Rice
8
Henderson
22
Bellingham
9
Kane
20
Foden
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)