Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Croàcia despatxa el Canadà

Canadà està eliminada de la copa del mon. El conjunt nord-americà ha perdut (4-1) contra Croàcia, en un partit en què ha començat guanyant, però en el qual ha acabat sucumbint. No ha ofert una mala imatge en cap dels dos enfrontaments que ha disputat el combinat entrenat per John Herdman, però el primer davant Bèlgica (1-0) li va fallar la punteria i avui davant de la subcampiona del mon no ha estat capaç d’aprofitar els diversos moments que ha tingut en el partit.

Els canadencs doncs han començat per davant ben aviat amb un gol d’Alphonso Davies, de cap, a centrada de Buchanan. S’ha trobat bé el Canadà des del principi, però just abans del descans, amb dues fuetades de Kramaric (36’) i Livaja (44’), Croàcia ha capgirat el marcador i s’ha encarrilat el partit. Amb l’avantatge, els de Zlatko Dalic han controlat el joc i els canadencs han perdut el nord a la recerca d’una diana que els mantingués amb vida en el torneig. No l’han aconseguit i Kramaric (70’), una altra vegada, en el tram final ha sentenciat. Al temps afegit, Majer (94’) ha completat la golejada.

Amb Canadà ja fora de combat del grup F, Croàcia (4 punts) i Bèlgica (3 punts) es jugaran un lloc pels vuitens de final, mentre que el Marroc (4 punts) que s’enfrontarà als nord-americans, en farà prou amb un empat, encara que perdent també podria classificar-se depenen del què facin croats i belgues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)