Mundial

MUNDIAL DE QATAR

La selecció espanyola ho té de cara; l’alemanya es manté amb vida

Espanya i Alemanya han empatat (1-1) aquesta nit, un resultat que permet a la selecció espanyola deixar-se força encarrilada la classificació i a l’alemanya continuar amb vida en el campionat. L’equip dirigit per Luis Enrique en farà prou amb un empat a l’última jornada contra Japó per classificar-se i inclús permetre’s el luxe de perdre, mentre que el que entrena Hansi Flick necessita guanyar a Costa Rica i esperar que Japó perdi o que si empata, guanyar-li la diferència de gols, que en el cas dels japonesos seria de 0 i que els alemanys tenen ara de -1.

En el duel entre La Roja i la Mannschaft hi ha hagut molta igualtat, molt de ritme i moments per tots dos i l’acció s’ha concentrat en la segona meitat. Morata, que ha entrat des de la banqueta ha resolt amb qualitat (62’) una centrada de Jordi Alba per avançar Espanya. Alemanya stava pràcticament fora del mundial perdent, ha fet un pas endavant i finalment amb una diana de Füllkrug (83’) ha fet l’empat que no disgusta a cap dels dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)