Mundial

Robert Martínez deixa el càrrec de seleccionador de Bèlgica

Instants després de quedar eliminat de la fase de grups del mundial, Robert Martínez ha anunciat que deixa de ser el seleccionador de Bèlgica. “Sí, és el meu últim partit amb aquesta selecció. És un moment molt emotiu, com imaginareu. No puc continuar parlant, ho sento”, ha explicat visiblement emocionat en la roda de premsa posterior al partit contra Croàcia (0-0). Tot i això, el balaguerí ha deixar clar que era una decisió que ja havia pres abans del mundial.

Robert Martínez tanca així una etapa que va iniciar-se l’any 2016, quan va substituir a Marc Wilmots al capdavant del combinat belga. Com a seleccionador, el balaguerí va aconseguir un tercer lloc en el mundial de Rússia del 2018 i va enfilar la selecció de Bèlgica fins a la primera posició del rànquing FIFA. En la passada eurocopa va aconseguir arribar fins als quarts de final del torneig.

En total, Robert Martínez ha dirigit 79 partits amb el combinat belga amb un balanç de 56 victòries, 13 empats i 10 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)