Mundial

Triomf per a la història

Corea del Sud va fer els deures amb una victòria èpica contra Portugal que passarà a la història. Hee-Chan Hwang, amb un gol en el 91’, va classificar el conjunt asiàtic per als vuitens de final per tercera vegada en tota la seva història. El combinat de Paulo Bento va competir de tu a tu els 90 minuts contra el conjunt portuguès, i va ser capaç de remar fins al final per guanyar un partit que se li havia posar coll amunt ben aviat. En el minut 5, en la primera rematada entre els tres pals del matx, Ricardo Horta, després d’una gran passada de la mort de Dalot, va avançar els de Fernando Santos. Les dianes de Kim Young-Gwon (27’) i Hwang (91’) van capgirar el marcador. Tot i aquesta derrota, Portugal passa als vuitens de final com a primera de grup. Corea del Sud ho fa com a segona.

COREA DEL SUD

2
1
Seung-Gyu
90’
15
Hwan
90’
20
Kyung-Won
90’
3
Jin-Su Kim
90’
19
Gwon
81’
13
Son
9’
18
In Lee
81’
16
Jo Hwang
9’
10
Sung Lee
66’
11
Hwang
24 ’
9
Sung Cho
94’
24
Min Cho
2’
6
In-Beom
90’
5
Woo-Young
90’
7
Heung-Min
90’

PORTUGAL

1
22
Diogo Costa
90’
2
Dalot
90’
3
Pepe
90’
24
Silva
90’
23
Nunes
65’
15
Leao
25’
18
Neves
65’
6
Palhinha
25’
16
Vitinha
81’
14
Carvalho
9’
7
Ronaldo
65’
9
André Silva
25’
20
Cancelo
90’
21
Horta
90’
17
Joao Mário
81’
10
B. Silva
9’
GOLS: 0-1 (5’) Horta. 1-1 (27’) Young-Gwon Kim. 2-1 (90+1’) Hee-Chan Hwang. ÀRBITRE: Facundo Tello (Argentina). TARGETES. Grogues: In Lee (36’), Hwang (92’), de Corea del Sud. Vermelles: Cap.