Mundial

Alliberat en el moment just

Un davanter sap que tothom li demana una cosa: el gol. Per a un futbolista que n’ha fet més de 300 entre clubs i selecció, pot semblar una tasca fàcil. Però els gols de Harry Kane s’estan resistint. A Rússia 2018, el davanter del Tottenham va firmar sis dianes en el mateix nombre de partits. De fet, va ser el Bota d’Or del mundial. En la passada Eurocopa va marcar quatre gols en set enfrontaments. A Qatar, el seu olfacte golejador ha brillat per la seva absència. De moment. I això que la selecció d’Anglaterra és una de les que més gols està fent. Els anglesos acumulen 12 dianes en aquest mundial i el capità només n’ha marcat una, la que va significar el 2-0 davant Senegal en els vuitens de final (3-0). Sí que ha repartit tres assistències, a Sterling, Rashford i Foden. De fet, el capità anglès lidera la classificació de màxims assistents del torneig. El del Tottenham és un davanter diferent, capaç de generar, a banda de perforar porteries. Si reparteix una assistència més, superarà el rècord en una sola edició de David Beckham, que també en va fer tres en el mundial del 2002.

“Els gols em jutjaran, però soc una persona tranquil·la i em centro en allò que puc fer per l’equip. Si arriben, serà fantàstic. Soc davanter i sempre vull marcar gols”, va assegurar en la prèvia del duel contra Senegal. I va arribar la primera diana de Kane. Un Kane que es va treure un pes de sobre i que, potser, ha destapat l’ampolla dels gols en el moment en què el seu país més ho necessita.

HISTORIAL

A Rússia 2018 va ser el Bota d’Or del torneig; a Qatar s’acaba d’estrenar

REGALS

Harry Kane és el màxim assistent del torneig: ha repartit tres gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)