Mundial

Giroud rescata França i l’envia a semifinals (1-2)

Quarts de final. La campiona s’enfrontarà al Marroc per un lloc en la final

La vigent campiona continua viva després de superar Anglaterra, no sense patiment. El partit ha començat amb respecte per part de les dues potències. Els francesos han tingut una mica més la pilota i provaven de fer mal pel costat dret a través de Dembélé i Griezmann. Una centrada des d’aquesta banda ha acabat amb la primera rematada a porteria del duel, obra de Giroud. El seu cop de cap l’ha aturat Pickford sense problemes. El porter no ha pogut fer res per evitar el gol de Tchouaméni poc després. Saka ha perdut la pilota a camp contrari, en una acció en què s’ha reclamat falta d’Upamecano. La pilota ha passat d’un cantó a l’altre fins a acabar en els peus de Tchouaméni a la frontal de l’àrea. El migcampista ha controlat i ha engaltat un xut ajustat impossible per a Pickford (17’). Malgrat el gol, Anglaterra ha viscut els seus millors moments i Kane ha estat a punt d’empatar, però Lloris ha tapat bé l’espai i ha evitat la igualada (22’). Kane ha portat de corcoll el central francès i una falta ha estat revisada pel VAR per un possible penal, però l’acció s’ha produït fora de l’àrea (27’). Un altre cop Kane, posant-se els three lions a l’esquena, ha posat a prova a Lloris (29’), però el porter francès ha permès que el seu equip hagi marxat al descans amb avantatge.

Anglaterra ha sortit endollada a la segona meitat. Només començar, Lloris ha salvat la seva selecció amb una gran aturada a xut de Bellingham (47’). Una conducció de Saka dins l’àrea ha acabat amb l’atropellament de Tchouaméni, que l’ha fet caure (52’). Harry Kane, el capità, no s’ha posat nerviós des del punt de penal i ha enganyat Lloris per empatar i, de pas, igualar els 53 gols de Rooney amb la samarreta dels three lions (54’). El combinat de Gareth Southgate, amb millors sensacions que els bleus, ha fregat el 2-1 en un remat de Maguire que ha tocat el pal abans de sortir fora (70’). Però ha aparegut Giroud. Pickford li ha tret l’1-2 al 77’, però en l’acció següent ha posat per davant França. Una centrada mil·limètrica de Griezmann l’ha rematat el davanter del Milan al fons de la xarxa (78’). El partit encara ha tingut un altre gir de guió. Just després de servir de centre, Theo Hernández ha tombat a Mount, que acabava d’entrar, dins l’àrea i el VAR ha cridat l’àrbitre per revisar l’acció. Harry Kane s’ha tornat a plantar als onze metres, però aquest cop el llançament ha sortit per sobre del travesser (84’). Anglaterra ha tingut una última opció al minut 101, però el llançament de falta de Rashford ha fregat la xarxa per dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)