2a divisió FEF

Per no ser el pitjor

2a divisió FEF. L’Olot s’enfronta al cuer amb el triomf com a únic objectiu si no vol començar a llançar la tovallola

Olot Ebre

OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Aspar, Bigas, Castells, Urri, Busquets, Cerdà i Xumetra.EBRE:Edu Loscos, Aizpun, Guti, Marcén, Arasa, Santigosa, David Sánchez, Javi Sánchez, Iván Elena, Ramon López i Eder Díez.LLOC I HORA:Municipal d’Olot (16.30 h).ÀRBITRE:Cubas Torras.

L’Olot ha vist passar diversos trens, ha gastat massa últimes bales i ha jugat massa amb foc. De fet, l’equip garrotxí s’està cremant després d’instal·lar-se des de l’inici del curs a les brases de la part baixa de la taula. Els olotins es troben actualment en penúltima posició a set punts del play-out i a vuit de la permanència total. Tot un repte. L’equip dirigit per Albert Blázquez, que assumeix el rol de primer entrenador ja que els problemes normatius afecten Íñigo Arriola, sense titulació per poder donar ordres però que farà de tècnic a l’ombra, s’enfronta al cuer i únic conjunt pitjor que ells en les dinou jornades disputades. “L’Ebre ha tingut partits que ha pogut guanyar, de fet ha perdut tots els partits per resultats ajustats. Ens ho posaran complicat, és un equip molt consistent i costa fer-los mal”, diu Blázquez sobre un conjunt aragonès que tot just la passada jornada, contra el Lleida Esportiu, va aconseguir la primera victòria en el campionat.

“Entenc que la pilota crema una mica més i hi ha més nerviosisme i no et pots arriscar tant. Esperem que els resultats acompanyin i els jugadors puguin treure tot el futbol que porten a dins”, explica un Blázquez conscient de les dificultats però encara amb fe. “Tot és possible i més amb l’equip que tenim. Els veig motivats i amb ganes”, sentencia el de Besalú, que tindrà les baixes dels lesionats Carles Mas i Brugué.

LA PRÈVIA

L’Ebre ha perdut tots els partits per la mínima i segur que ens ho posarà difícil. És un equip molt consistent i costa fer-los mal
Tot és possible i més amb l’equip que tenim; veig els jugadors motivats i amb ganes
Albert Blázquez
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)