1a femenina

Un Llevant les Planes conservador s’enduu un punt de Múrcia (0-0)

L’equip de Ferran Cabello ha saltat a la gespa del José Kubala amb molt de respecte cap a l’Alhama plantejant una estratègia gens arriscada i centrada en no encaixar cap gol. Poc a poc, la voluntat de les catalanes ha evolucionat cap a la conformitat amb l’empat, tot i la necessitat de sumar punts per allunyar-se de la zona de descens, i això és el que han aconseguit amb el resultat final de 0-0.

L’equip murcià ha dominat gairebé tot el partit i ha anat a buscar la victòria des de l’inici de l’enfrontament creant diverses ocasions de perill, encara que no han pogut superar Laura Coronado, magistral avui en totes les seves intervencions. De fet, si el Llevant les Planes ha mantingut la porteria a 0 ha estat en gran part per l’actuació de Coronado, que ha salvat gols cantats, tot i que la línia defensiva també ha estat molt forta.

Al minut 10, les de Randri García han fet el seu primer avís després que Kuki aprofités una pilota morta dins l’àrea arran d’una rematada fallida de Jade, però el seu llançament ha marxat desviat. En el 22, Daniela també ha volgut sorprendre el rival amb un xut des de fora l’àrea i Laura Martínez, en el 31, ho ha seguit intentant dirigint una pilota cap el primer pal, que no ha tingut continuïtat gràcies al refús de Coronado. Poc després de la represa, Jade ha protagonitzat una gran ocasió rematant un centre d’Olivia que ha marxat un pèl creuat. Al minut 58, Júlia Mora ha evitat el gol local sota pals, després d’una rematada de Kuki. L’extrem Marina tampoc ha tingut sort quan ha volgut finalitzar amb l’esquerra un bon control, ja que de nou, Coronado ha impedit que la pilota es colés dins la xarxa. Astrid ha volgut inaugurar el marcador amb un llançament de volea de primeres des de la frontal de l’àrea, però el xut de la canària s’ha perdut per la línia de fons. Al minut 77, una altra mà extraordinària de Laura Coronado ha impedit que la rematada d’Olivia des del punt de penal acabés en diana. L’Alhama ha lluitat insistentment per mirar d’aconseguir els tres punts fins al final del partit.