Més futbol

La fiscalia demana mantenir Alves en presó preventiva

La Fiscalia s’oposa a la possibilitat que l’Audiència de Barcelona deixi en llibertat provisional Dani Alves, perquè considera que es mantenen tant el risc de fugida com els indicis que va cometre la presumpta violació per la qual va entrar a la presó el 20 de gener.

Segons han informat fonts del ministeri públic, la Fiscalia ja ha presentat el seu informe davant l’Audiència de Barcelona per oposar-se a la llibertat del futbolista i rebutja les mesures cautelars de retirada de passaport, compareixences diàries al jutjat i ús d’una polsera telemàtica que proposa la defensa, que va recórrer contra la decisió de la jutgessa instructora del cas. El tribunal haurà de decidir si el manté a la presó un cop tingui els informes de la Fiscalia i de l’acusació particular.

L’advocat del jugador, Cristóbal Martell, va esgrimir diversos arguments per desmuntar el risc de fugida, entre els quals que va anar a declarar als Mossos de manera voluntària, que té residència a Esplugues i arrelament personal, familiar, social i empresarial a Barcelona, a més d’apuntar que ja no té “el múscul econòmic d’ingressos periòdics” que li va atribuir la instructora. També qüestionava els indicis que van dur la jutgessa a enviar a la presó Alves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)